söndag 24 juli 2011

Vill ni veta var ni INTE ska äta i Kalmar?

Barnfamiljer akta er! Säger jag bara. Va fasen, att ta fullt betalt för en barnportion? 95 kronor! Det är ju sjukt dåligt. Och så gott var det inte att man tyckte att det kunde vara värt den extra pengen. Och det var inte ens en halv vanlig portion, en tredjedel kanske. Men inte mer.

S[kaffe]riet i Kalmar

Dessutom var våran mat otroligt dåligt upplagd. Såg ut som nått som legat på stekbordet sen förra veckan. Inga grönsaker, ingenting! Det såg verkligen ut som att de köpt på sig ett storpack av gyrosblandning; "klyft"potatis och kött, som de verkligen var desperata över att bli av med.

Våran mat kan jag ta, det fanns ett salladsbord där man själv kunde kompensera för deras lathet. Men pojkens mat! Nää, dit går vi aldrig igen.

Fy fasen!

2 kommentarer:

  1. Nej, det stället är inte bra alls. Dom gjorde ju en nyöppning för några månader sedan. Förrut var det mer café. Men det har varit kasst i många år nu, sedan ägarbytet. Från början var det kalmars bästa smörgåsställe. Dom hade ljuvliga baguetter och sallader. Åt där senast för något år sedan och fick den äckligaste smörgås jag ätit typ...

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt! Ja, nää - aldrig dit igen.

    SvaraRadera