torsdag 12 april 2012

Treåringens födelsedag

I tisdags fyllde som bekant min modell större grabb t r e år, tiden har gått sjukt fort. Dagen till ära firade vi genom att göra saker som Sebastian gillar och han fick välja helt själv. Planen blev traktorkörning, McDonald's käk och bad i simhallen. Riktigt så blev det inte, men det blev såå bra ändå!

Först blev det paketöppning och tårtätning, blå tårta. Blå tårta nästan helt igenom. Tur att han inte ville ha grön tårta!! (Fan, dumma blogger! Kan fortfarande inte lägga ut bilder!! Arrgghhh!) En bok, ett spel och en leksakstraktor med tillbehör blev morgonens presenter.

Sen åkte vi till en granne och lånade hans traktor för att köra några varv. Sebastian fick syn på en trampbil/traktor och var lite mer intresserad av den i början men så fort han satt i traktorn var leksaken glömd.

Vid lunchtid blev som lovat McD-mat. Jo, vi tycker faktiskt att det är gott med sån skräpmat ibland. Inte lika mycket som förr men tillräckligt för att inte ge upp det helt, sådetså. Och på vägen in till stan pratade vi om vad vi skulle göra härnäst, men han visade inget som helst intresse för att bada. Nej blev svaret varje gång vi frågade. Så vi kontaktade en god vän istället för att kolla om vi kunde komma på studiebesök.

Som pricken över iet körde en brandbil förbi och Sebastian blev överlycklig. Så ni kan ana hur härligt det kändes att kunna säga till honom att sånna ska vi åka och titta på, om du vill förståss. Och det ville han! Väldigt entusiastiskt tills vi kom in på brandstationen. Då blev han blyg gullungen.

Hela eftermiddagen spenderade vi med att hoppa i och ur brandbilar och ambulanser, pilla på diverse grejer, fika med världens bästa utsikt (MASSA brandbilar) och så fick han träffa både brandmän och ambulanspersonal. OCH se blåljus i verkligheten.

Ja, ni kan ju säkert föreställa er hur snacket varit här hemma de senaste dagarn...

På kvällen kom desutom en av Sebastians favoriter - "lilla" kusinen! Många kramar, en hel del bråk och några goa skratt toppat på det. Små barn är väl för härliga när de leker?

Bilder från dagen kommer när Blogger skärper sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar