torsdag 19 juli 2012

Plugga med små barn?

Fördelar? Nackdelar?

Jag har kommit in på en utbildning jag vill gå men oroar mig för att det praktiska. Råd tack!!

5 kommentarer:

  1. Tycker det låter som en toppenidé! Plugg kan man ju ofta lägga upp lite efter sina egna tider. Sen, visst man känner sig ju aldrig riktigt ledig när man pluggar....

    Jag pluggade på halvtid när Livia föddes, det fungerade bra!

    Vad funderar du på att plugga?? Du känns ju envis, så det fixar du!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Webbprogrammering är det. På heltid. Känns otroligt nervöst. Fast jag inte sagt vare sig ja eller nej än.

      Radera
  2. Det skulle ju passa dig, du är ju så duktig på sådant. Sen vet jag inte om det finns så mycket jobb inom det här omkring men å andra sidan så kan ju det göras på distans. KUL!! Klart du ska prova, det är ju bara att hoppa av om det inte fungerar!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är också en sida av det. Jag vill inte plugga "bara för att" och inte heller jobba i kalmar pga pendlingsavståndet. Gjort det tidigare och det tog för lång tid.

      Det är inget lätt beslut för mig det här! Och jag tackar dig många gånger om för dina synpunkter o att jag får bolla det här med dig.

      Du läste ju på halvtid. Hur var det? Kändes det som att du hade.fixat heltid också?

      Radera
  3. Jag läste på halvfart till Melvin var 1,5 år från innan han föddes. Är barnen på dagis så är det nog nice. Då har man ju tid att plugga, sen är du ju van att inte ha massa pengar sen du varit mammaledig. Jag pluggade på kvällarna när Melvin sov, det gick bra men det är nog schystare att göra det på dagen mer som ett jobb.

    SvaraRadera