måndag 4 mars 2013

Vem fasen har bytt ut min unge mot ett troll?

Tjena hallå, vilken helg det har varit! Inte nog med att vi har haft något hela tiden. Det har verkligen gått i ett! Sebastian har blivit som förbytt också.

Det började starkt i lördagsmorse med en hel del gnäll och sånt där trots som vi starkt förknippar med att han är trött. I vanliga fall är han som alla andra bran i den åldern, en liten Emil - vars hyss är harmlösa men som kanske inte slutar så väl för någon annan. Alltså, "hoppsan det gick inte att tvätta katten i handfatet" eller "Ojdå, går leksaker sönder när de flyger nedför trappan" och så vidare.

Sånna hyss var det alltså inte. Utan sånt där härligt, äckligt, energipåfrestande och testande av föräldrarna. Typ, vänta tills lillebror har somnat sen börja skrika för full hals. Och börja storböla när någon tittar på en.

Sånt där riktigt roligt.

Efter förra omgången, för cirka en vecka sen, så lärda han sig att argumentera. Vi kan lugnt säga att måtte det komma någon bra ny egenskap efter den här testperioden för fy fasen vilken pipsill vi har haft hela helgen.

Det var rejält skönt att åka till jobbet i morse....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar