Nennas person

Jag heter Angelica, är född 1984 och är med andra ord precis lagom många år. När jag växte upp, i en mindre (mellanstor?) ort, bestämde jag mig tidigt för att jag skulle flytta långt hemifrån. Minst ett landskap från hemorten. Helst utomlands. Jag skulle iallafall plugga utomlands. Öhm, jag kom en sisidär två mil från hemorten och har aldrig pluggat utomlands. Så vart det med det, men jag trivs. Och skulle inte vilja byta bort något i mitt liv. 

Egypten -08
Jag kände mig aldrig riktigt hemma när jag växte upp. Med kompisar. Var något av en outsider. Ett bra mobbningsobjekt enligt vissa och ett bra ignoreringsobjekt enligt andra. Ett ämne som nämns många gånger här. Mobbning är ett av de ämnen som väcker starkast känslor i mig. Ren, skär hat. Det var en av.., nej faktiskt den enda anledningen till att jag ville så långt hemifrån som möjligt. Så tidigt som möjligt.

En del har frågat mig varför jag valde att gå gymnasium på en annan ort. För att få börja om. För att slippa höra att jag tjöt när jag gick i förskolan och för att få utveckla och hitta mig själv.

Mitt livs kärlek mötte jag när jag var 14-15 år. Still going strong. Kan man väl säga, så här efter husköp, giftemål och tre barn ihop.

När jag ser tillbaka slås jag faktiskt av hur många det har varit som haft åsikter om mitt liv och vem jag är. I småskolan var det utseende och popularitet som det naggades på och i högstadiet byggdes det på med vem jag var tillsammans med och hur väl vi skulle lyckas i livet - ihop.

Mina barn heter Sebastian (född -09), Hampus (född -11) och Hugo (född -15). Och jag har desutom två hundar, gamlingen Orux och den något yngre Skymma och en katt som heter Mojje såklart.

Skymma är en Jämthund.

Orux är en Svensk vit älghund.

Bondkatten Mojje.
Och det var en hel del om mig. Om du vill veta vad jag tycker och tänker så föreslår jag att du läser inläggen 30 dagar 30 inlägg eller helt enkelt slår dig ner och läser bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar